Labas iš L.A.!
Visą pavasarį su jumis sveikinsiuosi ir bendrausiu iš Los Andželo. Tikiuosi, kad pavasaris Lietuvoje bus šiltas ir saulėtas taip pat!
O šiandien, negaliu susilaikyti nepasidalinusi su jumis savo plačia šypsena atradus dar vieną kepyklėlę L.A., kurioje visi kepiniai be gliuteno. VISI, visi, be išimties! Išragavau jų kepinių daugybę ir galiu pasakyti drąsiai "ALMOND BUTTER BRIOCHE" yra nerealus! Skonis toooks panašus į įprastos kvietinės bandelės, kad atsikandusi nuėjau dar kartelį paklausti ir įsitikinti ar tikrai ji be gliuteno?!
Be abejo, ragavau ir kepyklėlės duonos. Ji kitokia nei įprastai būna begliutenė: šlapia ir pilna. Jokio sausumo... Begalo skanu!
Žinau, kad Lietuvoje tai nėra įprasta, tačiau čia yra net labai normalu pabendrauti su pačiu savininku ar vrtuvės šefu. Pamatęs mano plačią ir begalo laimingą šypseną jis net atsitraukė nuo virtuvės darbų ir atėjo pasikalbėti. Buvo įdomu sužinoti kas yra jų pirkėjai, nes pastarųjų buvo stebinančiai daug sekmadienio popietę. Hiroyasu, kepyklėlės savininkas kilęs iš Japonijos, kuris pats ir kepa skanumynus, man paaiškino, kad maždaug pusė jo klientų yra gliuteno netoleruojantieji, o kita dalis čia perka, nes jiems labai skanu. Na ir iš tiesų, čia labai skanu! Kviečiu pasižvalgyti ir jus. Tikiu, kad smalsu pažiūrėti ne tik į bandeles, bet ir į jų kainas:) Tai galite pamatyti čia.