Gaivi arbūzo ir fetos sūrio užkandėlė
Ech, kaip mėgstu tokius valgius, kuriuos pasigaminti nerealiai paprasta :)
Turbūt dabar pats arbūzų sezonas, kai jie sultingiausi ir saldžiausi. Būtent tokiu laikotarpiu, praeitais metais šventėme vasaros išlydėtuves. Kaimynai ir draugai atsinešė skaniausių užkandžių. Vienas jų ypatingai įstrigo mano atmintyje: arbūzas su fetos sūriu. Jau sekančią dieną beldžiausi į kaimynų Evelinos ir Giedriaus duris, prašyti išsamaus recepto. O jiems tik juokas ėmė: nėra čia ką daryti! :) Ir iš tiesų! 10 minučių bei šis spalvingas, skanus ir visus sužavėsiantis užkantis jau ant stalo!
Taigi, jums reikės:
200 g Fetos sūrio
1/4 nedidelio arbūzo (saldaus)
žiupsnelio juodųjų pipirų
Supjaustykite vienodais kubeliais abrūzą ir feros sūrį, uždėkite sūrį ant arbūzo, pasmeikite mediniu smeigtuku, truputį pabarstykite pipiriukais.
Ir viskas :)
Skanaus!