Skrudintuvas
Tiek daug kalbu apie kryžminę tašą gaminant maistą ir labai tikiuosi, kad jūs, tai girdite! Vienas iš labiausiai pavojų keliantis virtuvės įrenginys yra skrudintuvas, kurį tiesiog privalote turėti atskirą, skirtą tik duonai be gliuteno.
Mano namuose būtent taip ir yra, turime net du! Manasis, turi net atskirą funkciją, kuri skirta būtent duonai be gliuteno skrudinti. :) Tačiau šį kartą turiu pripažinti, kad tai tik marketinginis reikalas, nes skirtumo tikrai nėra. :)
O dabar labai tikiuosi, kad jūs paseksite mano pavyzdžiu ir jeigu dar skrudinate begliutenę duoną bendrame skrudintuve, šiandien pat įsigysite skirtą tik jums!
Pasidalinkite savo nuomone apie tai ir kaip iš tiesų tvarkotės šioje situacijoje. Ar turite skrudintuvą skirtą tik jums? O gal visi šeimos nariai valgo tik duoną be gliuteno ir atskiro įsigyti net nėra poreikio?