Skaniausias tortas be gliuteno!
Vakar švenčiau gimtadienį su geriausiu pasaulyje tortu be gliuteno! Kas ragavo (o ragavusių jau yra nemažai), visi prašė pakartoti!!!
Beata turbūt net nežino, kokį gėrį sukūrė tinkantį ir mums, gliuteno netoleruojantiems! Nuo to karto, kai Kristina Jatautaitė - Stanevičienė pagamino šį skanumyną pagal Beatos receptą “Morenginis pyragas su braškėmis arba pavlova” ir iškilmingai pranešė, jog jis be gliuteno, negaliu nei vienos šventės švęsti be jo! Nepatikėsite... per vieną draugų susibūrimą Kristinai teko pagaminti net tris “Pavlova” tortus, nors be jų turėjome dar bent keturių rūšių tortus.
Patikėkite, šis skanėstas vertas kiekvienos suvalgytos kalorijos!
O receptą rasite čia: