Seminaras - pusryčiai: Gliuteno netoleravimas (jau įvykęs)
Tarptautinės celiakijos dienos proga kviečiame į renginį apie gliuteno netoleravimą
- Kaip pasikeičia gyvenimas atsisakius kviečių, miežių bei rugių?
- Kaip keičiasi sveikata ir gyvenimo kokybė atsisakius daugelio grūdinių produktų, kai negalite toleruoti gliuteno?
Mitybos be gliuteno ypatumai, medikų patarimai ir kulinarų receptai.
Kad pranešimų būtų smagiau klausyti, renginio metu mūsų rėmėjai vaišins skanėstais be gliuteno.
Gegužės 13 d. (penktadienį) 10:30 val. kviečiame pasikalbėti apie gliuteną, jo sukeliamus negalavimus ir begliutenę dietą.
Pranešėjai:
“Kaip pasikeitė mano gyvenimas sužinojus, jog netoleruoju gliuteno. Asmeninė patirtis.”
“Celiakija Lietuvoje ir pasaulyje.”
Nuotrauka iš lietuve.lt
“Keletas paprastų desertų, kuriuos pamėgs ir gurmanai.”
Renginį moderuos komunikacijos konsultantė, TV prodiuserė Vitalija Jankauskaitė.
Renginio data: 2016 m. gegužės 13 d. 10:30 val.
Vieta: Radisson Blu Astorija (Didžioji g. 35/2, Vilnius)